PROF DR HAYDAR BAŞ HOCAMIZI HASRETLE ANIYORUZ!!!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Ege-Akdeniz Protokol Bölge Müfettişi Ahmet KOZAK BTP nin Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar BAŞ’ın ölüm yıldönümü ile ilgili mesaj yayınladı.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Ege-Akdeniz Protokol Bölge Müfettişi Ahmet KOZAK mesajında; " Kendisi dava adamı, fikir adamı, siyaset adamı ve en önemlisi gönül adamıydı.
Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın aramızdan ayrılışından bu yana tam bir yıl geçti. Haydar BAŞ Hocamızın eksikliğini her gün daha çok hissediyoruz.
O’nu her zamankinden daha çok hasretle, minnetle, özlemle anıyoruz. 

Ahmet KOZAK "Evet söz bitti. Ama fikirler bitmez, davalar bitmez. Davalar ölmez. Kıyamet sabahına kadar savunulacak bir kale bıraktı Hocamız bize" dedi.

KOZAK sözlerini şöyle sürdürdü: Hocamızın Evladı olmak, Dava Arkadaşı olmak Onunla olmak, Onunla yürümek; ne kadar güzel, ne kadar mutlu. Hocamız Adaletin, asaletin, merhametin ve yardımlaşmanın temsilcisiydi. 

Onunla olmak İlmi, irfanı, sevgiyi, muhabbeti, feraseti kana kana içmektir. Bazıları vardır hayatta sen ne istersen onu verirler sana. Yunuslar vardır, Mevlanalar vardır, Aliler vardır Haydar Başlar vardır böyle. 

İşte bizim Merhum Genel Başkanımız Prof Dr Haydar BAŞ Hocamız da tam da böyle biriydi hemşehrilerim.

Tüm hemşehrilerimize selam, saygı ve hürmetlerimi sunarım." ifadelerini kullandı.